Karpuz kabuğundan reçel yapmanın bu kadar sağlıklı ve lezzetli bir alternatif olduğunu bilmiyordum. Özellikle israfı önleyerek farklı bir tat elde etme fikri çok hoşuma gitti. Karpuz kabuğunun vitamin ve mineral açısından zengin olması, bu reçeli yapmayı daha da cazip hale getiriyor. Sizce, bu reçeli yaparken hangi baharatları denemek en iyisi olur? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol etme yöntemi pratik görünüyor, daha önce denemiş olan var mı?
Karpuz kabuğundan reçel yapmanın bu kadar sağlıklı ve lezzetli bir alternatif olduğunu bilmiyordum. Özellikle israfı önleyerek farklı bir tat elde etme fikri çok hoşuma gitti. Karpuz kabuğunun vitamin ve mineral açısından zengin olması, bu reçeli yapmayı daha da cazip hale getiriyor. Sizce, bu reçeli yaparken hangi baharatları denemek en iyisi olur? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol etme yöntemi pratik görünüyor, daha önce denemiş olan var mı?
Cevap yaz