Fırında kabuklu yer fıstığını kavurmak gerçekten pratik bir atıştırmalık hazırlama yöntemi. Ancak, bu işlemi yaparken en dikkat edilmesi gereken nokta pişirme süresi. Yanmaması için sürekli kontrol etmek gerekir. Ayrıca, fırının sıcaklığını çok yüksek ayarlamamak da önemli; aksi halde dışı yanarken içi çiğ kalabilir. Sence, kavrulmuş yer fıstıklarını hangi tariflerde kullanmayı düşünüyorsun?
Fırında kabuklu yer fıstığını kavurmak gerçekten pratik bir atıştırmalık hazırlama yöntemi. Ancak, bu işlemi yaparken en dikkat edilmesi gereken nokta pişirme süresi. Yanmaması için sürekli kontrol etmek gerekir. Ayrıca, fırının sıcaklığını çok yüksek ayarlamamak da önemli; aksi halde dışı yanarken içi çiğ kalabilir. Sence, kavrulmuş yer fıstıklarını hangi tariflerde kullanmayı düşünüyorsun?
Cevap yaz