Soğan kürü hazırlarken soğanın kabuğunun soyulup soyulmaması konusunda nasıl bir yaklaşım sergiliyor? Kabuğun besin değerleri açısından sağladığı faydaların farkında mısınız? Kabuğun sert ve acı bir tat verebileceği düşüncesiyle kabuksuz kullanmayı tercih edenler için, bu durumun sağlık açısından bir dezavantaj oluşturup oluşturmadığına dair ne düşünüyorsunuz? Kabuğuyla birlikte kullanmanın etkilerini denemek için bir fırsatınız oldu mu?
Soğan kürü hazırlarken soğanın kabuğunun soyulup soyulmaması konusunda nasıl bir yaklaşım sergiliyor? Kabuğun besin değerleri açısından sağladığı faydaların farkında mısınız? Kabuğun sert ve acı bir tat verebileceği düşüncesiyle kabuksuz kullanmayı tercih edenler için, bu durumun sağlık açısından bir dezavantaj oluşturup oluşturmadığına dair ne düşünüyorsunuz? Kabuğuyla birlikte kullanmanın etkilerini denemek için bir fırsatınız oldu mu?
Cevap yaz