Limon kabuğu yağı yapmak için izlediğiniz adımlar gerçekten çok açıklayıcı. Özellikle organik limon kullanmanın önemini vurgulamanız çok yerinde. Peki, limon kabuklarını soyarken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Özellikle beyaz kısımdan ne kadar kaçınmalıyız? Bu konuda daha fazla detay verirseniz, daha iyi bir sonuç elde edebilirim. Ayrıca, yağı bekletirken günlük çalkalamanın amacı nedir? Bu süreci daha iyi anlamak için merak ediyorum.
Limon kabuğu yağı yapmak için izlediğiniz adımlar gerçekten çok açıklayıcı. Özellikle organik limon kullanmanın önemini vurgulamanız çok yerinde. Peki, limon kabuklarını soyarken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Özellikle beyaz kısımdan ne kadar kaçınmalıyız? Bu konuda daha fazla detay verirseniz, daha iyi bir sonuç elde edebilirim. Ayrıca, yağı bekletirken günlük çalkalamanın amacı nedir? Bu süreci daha iyi anlamak için merak ediyorum.
Cevap yaz