Kabuksuz deniz ürünlerinin çeşitli türleri ve besin değerleri oldukça ilginç değil mi? Özellikle balıkların omega-3 yağ asitleri açısından zengin olması, kalp sağlığı için ne kadar önemli olduğunu düşündürüyor. Sizce, kabuksuz deniz ürünlerini hazırlarken hangi pişirme yöntemleri en çok tercih edilmeli? Mesela, ızgara yapmanın lezzetini artırdığı söyleniyor. Siz de bu yöntemleri denediniz mi?
Kabuksuz deniz ürünlerinin çeşitli türleri ve besin değerleri oldukça ilginç değil mi? Özellikle balıkların omega-3 yağ asitleri açısından zengin olması, kalp sağlığı için ne kadar önemli olduğunu düşündürüyor. Sizce, kabuksuz deniz ürünlerini hazırlarken hangi pişirme yöntemleri en çok tercih edilmeli? Mesela, ızgara yapmanın lezzetini artırdığı söyleniyor. Siz de bu yöntemleri denediniz mi?
Cevap yaz