Kabuklu limon reçeli yaparken limonların taze ve organik olmasına dikkat etmek gerçekten önemli mi? Ayrıca, limon kabuklarının acılığını almak için kaynatma işlemi yapmanın tadı ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Kıvam kontrolü için damla testi yapmanın en pratik yolu nedir? Kavanozların sterilizasyonu konusunda kaynar su kullanmanın dışında başka bir yöntem var mı? Ve son olarak, baharat ekleyerek farklı tatlar elde etmek için hangi baharatları önerirsiniz?
Kabuklu limon reçeli yaparken limonların taze ve organik olmasına dikkat etmek gerçekten önemli mi? Ayrıca, limon kabuklarının acılığını almak için kaynatma işlemi yapmanın tadı ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Kıvam kontrolü için damla testi yapmanın en pratik yolu nedir? Kavanozların sterilizasyonu konusunda kaynar su kullanmanın dışında başka bir yöntem var mı? Ve son olarak, baharat ekleyerek farklı tatlar elde etmek için hangi baharatları önerirsiniz?
Cevap yaz