Kabuklu karidesi ızgarada yapmanın detaylarını okurken aklımda bazı sorular belirdi. Öncelikle, karidesleri marine etmek için önerilen süre gerçekten yeterli mi? 30 dakika ile 1-2 saat arasında değişiyor, ama daha uzun süre bekletmenin lezzete etkisi olur mu? Ayrıca, zeytinyağı ile ızgarayı yağlamanın dışında başka bir yöntem önerir misiniz? Son olarak, karideslerin pişme süresiyle ilgili olarak, daha büyük boyutlarda karidesler için pişirme süresini nasıl ayarlamak gerektiğini merak ediyorum.
Kabuklu karidesi ızgarada yapmanın detaylarını okurken aklımda bazı sorular belirdi. Öncelikle, karidesleri marine etmek için önerilen süre gerçekten yeterli mi? 30 dakika ile 1-2 saat arasında değişiyor, ama daha uzun süre bekletmenin lezzete etkisi olur mu? Ayrıca, zeytinyağı ile ızgarayı yağlamanın dışında başka bir yöntem önerir misiniz? Son olarak, karideslerin pişme süresiyle ilgili olarak, daha büyük boyutlarda karidesler için pişirme süresini nasıl ayarlamak gerektiğini merak ediyorum.
Cevap yaz