Kabuklu bezelye yemeğini yaparken en çok hangi malzemelere dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle bezelyelerin taze olması gerektiği vurgulanmış, bu konuda deneyiminiz var mı? Ayrıca, sebze suyu kullanmanın lezzet açısından nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Yemeğin pişirme aşamasında fazla karıştırmamak gerektiği de önemli bir nokta, bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz? Yaparken eklediğiniz baharatlar neler?
Kabuklu bezelye yemeğini yaparken en çok hangi malzemelere dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle bezelyelerin taze olması gerektiği vurgulanmış, bu konuda deneyiminiz var mı? Ayrıca, sebze suyu kullanmanın lezzet açısından nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Yemeğin pişirme aşamasında fazla karıştırmamak gerektiği de önemli bir nokta, bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz? Yaparken eklediğiniz baharatlar neler?
Cevap yaz