Elma kabuğu sirkesi yapmak için adımları takip ettiğimde, özellikle fermentasyon süreci beni en çok heyecanlandırıyor. Bu kadar basit bir tarifle sağlıklı bir içecek elde edebilmek harika değil mi? Sıcaklık kontrolü ve malzeme seçimi konusundaki püf noktaları da dikkatimi çekti. Sizin için en önemli nokta ne oldu bu süreçte? Ayrıca, baharat eklemeyi düşündünüz mü, yoksa sade bir sirke mi tercih ediyorsunuz?
Elma kabuğu sirkesi yapmak için adımları takip ettiğimde, özellikle fermentasyon süreci beni en çok heyecanlandırıyor. Bu kadar basit bir tarifle sağlıklı bir içecek elde edebilmek harika değil mi? Sıcaklık kontrolü ve malzeme seçimi konusundaki püf noktaları da dikkatimi çekti. Sizin için en önemli nokta ne oldu bu süreçte? Ayrıca, baharat eklemeyi düşündünüz mü, yoksa sade bir sirke mi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz