Karpuz kabuğu reçelinin tarifini okuyunca aklıma bir soru geldi. Karpuz kabuğunun bu kadar lezzetli bir tatlıya dönüşebilmesi için gerçekten o acılığını nasıl alabiliyoruz? Tuzla harmanlayıp bekletmek etkili bir yöntem mi? Ayrıca, vanilya veya tarçın ekleme fikri de hoşuma gitti, bu eklemeler reçelin tadını nasıl etkiliyor? Kendi damak zevkimle bu tarife neler katabilirim, denemek için sabırsızlanıyorum!
Karpuz kabuğu reçelinin tarifini okuyunca aklıma bir soru geldi. Karpuz kabuğunun bu kadar lezzetli bir tatlıya dönüşebilmesi için gerçekten o acılığını nasıl alabiliyoruz? Tuzla harmanlayıp bekletmek etkili bir yöntem mi? Ayrıca, vanilya veya tarçın ekleme fikri de hoşuma gitti, bu eklemeler reçelin tadını nasıl etkiliyor? Kendi damak zevkimle bu tarife neler katabilirim, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz