Kuru fasulyenin kabuğunun çıkmaması için hangi yöntemleri uygulamak gerektiğini merak ediyorum. Özellikle ön hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bekletme süresi ve su değişimi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca pişirme sırasında asidik malzemelerin kabukları nasıl etkilediği konusunda net bir açıklama yapabilir misiniz? Bu ipuçlarıyla daha iyi sonuçlar almak mümkün mü?
Kuru fasulyenin kabuğunun çıkmaması için hangi yöntemleri uygulamak gerektiğini merak ediyorum. Özellikle ön hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bekletme süresi ve su değişimi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca pişirme sırasında asidik malzemelerin kabukları nasıl etkilediği konusunda net bir açıklama yapabilir misiniz? Bu ipuçlarıyla daha iyi sonuçlar almak mümkün mü?
Cevap yaz