Kabuklu sarımsağı dondurucuya koymanın avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dondurulduğunda besin değerlerinin kaybolabileceği ve lezzetinin değişebileceği belirtiliyor. Sizce bu durum, taze sarımsak kullanmanın sağladığı lezzet ve sağlık faydalarını gölgede bırakıyor mu? Ayrıca, dondurulmuş sarımsak kullanırken yemeklerde dikkatli olmak gerektiği vurgulanmış. Bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı?
Kabuklu sarımsağı dondurucuya koymanın avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dondurulduğunda besin değerlerinin kaybolabileceği ve lezzetinin değişebileceği belirtiliyor. Sizce bu durum, taze sarımsak kullanmanın sağladığı lezzet ve sağlık faydalarını gölgede bırakıyor mu? Ayrıca, dondurulmuş sarımsak kullanırken yemeklerde dikkatli olmak gerektiği vurgulanmış. Bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı?
Cevap yaz