Kabuklu enginar yemeği tarifini okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Enginarları seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasında dış kabukların yeşil ve pürüzsüz olması belirtilmiş. Peki, taze enginar bulmak her zaman mümkün mü? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi yaklaşık 30-35 dakika. Enginarların yumuşaklığını nasıl kontrol edebiliriz? Son olarak, maydanoz ile süslemek dışında başka hangi malzemelerle bu yemeği farklılaştırabiliriz?
Kabuklu enginar yemeği tarifini okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Enginarları seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasında dış kabukların yeşil ve pürüzsüz olması belirtilmiş. Peki, taze enginar bulmak her zaman mümkün mü? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi yaklaşık 30-35 dakika. Enginarların yumuşaklığını nasıl kontrol edebiliriz? Son olarak, maydanoz ile süslemek dışında başka hangi malzemelerle bu yemeği farklılaştırabiliriz?
Cevap yaz