Feridun Kunak'ın yumurta kabuğu, limon ve sarımsak tarifleri gerçekten ilginç görünüyor. Yumurta kabuğunun atık olarak düşünülmesi beni düşündürüyor. Kalsiyum kaynağı olması ve sindirim sistemine faydalarıyla bu kadar yararlı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Özellikle kemik sağlığına destek olması önemli bir nokta. Peki, bu tarifin hazırlanışında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, bu karışımın etkilerini ne kadar sürede görmeyi beklemek gerekir?
Feridun Kunak'ın yumurta kabuğu, limon ve sarımsak tarifleri gerçekten ilginç görünüyor. Yumurta kabuğunun atık olarak düşünülmesi beni düşündürüyor. Kalsiyum kaynağı olması ve sindirim sistemine faydalarıyla bu kadar yararlı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Özellikle kemik sağlığına destek olması önemli bir nokta. Peki, bu tarifin hazırlanışında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, bu karışımın etkilerini ne kadar sürede görmeyi beklemek gerekir?
Cevap yaz