Evde kabuklu badem kavurmak için bu yöntemleri uygulamak oldukça pratik görünüyor. Özellikle fırın yönteminin kullanımı, bademlerin eşit şekilde kavrulmasını sağlamak açısından çok etkili. Peki, bademleri kavururken hangi baharatları eklemeyi düşünüyorsun? Tuz dışında farklı tatlar katmak mümkün mü? Ayrıca, soğutma aşamasında bademleri nasıl bir ortamda bekletmek gerektiğini merak ediyorum; direkt hava alan bir yerde mi yoksa kapalı bir alanda mı?
Evde kabuklu badem kavurmak için bu yöntemleri uygulamak oldukça pratik görünüyor. Özellikle fırın yönteminin kullanımı, bademlerin eşit şekilde kavrulmasını sağlamak açısından çok etkili. Peki, bademleri kavururken hangi baharatları eklemeyi düşünüyorsun? Tuz dışında farklı tatlar katmak mümkün mü? Ayrıca, soğutma aşamasında bademleri nasıl bir ortamda bekletmek gerektiğini merak ediyorum; direkt hava alan bir yerde mi yoksa kapalı bir alanda mı?
Cevap yaz