Domates kabuklarından sos hazırlamak oldukça ilginç bir yöntem! Sizce bu tarifin en zor kısmı hangi aşama? Özellikle domates kabuklarının pürüzsüz hale getirilmesi için blender kullanmak mı, yoksa tüm malzemeleri pişirip doğru kıvama getirmek mi daha zorlayıcı? Ayrıca, sosun hangi yemeklerde en iyi uyumu sağladığını düşündünüz mü? Kendi denemelerinizde hangi malzemeleri eklemeyi planlıyorsunuz?
Domates kabuklarından sos hazırlamak oldukça ilginç bir yöntem! Sizce bu tarifin en zor kısmı hangi aşama? Özellikle domates kabuklarının pürüzsüz hale getirilmesi için blender kullanmak mı, yoksa tüm malzemeleri pişirip doğru kıvama getirmek mi daha zorlayıcı? Ayrıca, sosun hangi yemeklerde en iyi uyumu sağladığını düşündünüz mü? Kendi denemelerinizde hangi malzemeleri eklemeyi planlıyorsunuz?
Cevap yaz