Domates kabuğunu soymak için en etkili yöntemlerden biri haşlama yöntemi olduğunu duydum. X şeklinde kesik açmak, kabukların daha kolay ayrılmasını sağlıyormuş. Bu yöntemi denedikten sonra gerçekten işe yaradığını gördüm. Buzlu suya daldırmak da kabukların zarar görmesini önlüyor, bu sayede domatesler daha taze kalıyor. Peki, sizce bu yöntem dışında başka hangi pratik yöntemleri denemek faydalı olabilir? Özellikle kesme yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Domates kabuğunu soymak için en etkili yöntemlerden biri haşlama yöntemi olduğunu duydum. X şeklinde kesik açmak, kabukların daha kolay ayrılmasını sağlıyormuş. Bu yöntemi denedikten sonra gerçekten işe yaradığını gördüm. Buzlu suya daldırmak da kabukların zarar görmesini önlüyor, bu sayede domatesler daha taze kalıyor. Peki, sizce bu yöntem dışında başka hangi pratik yöntemleri denemek faydalı olabilir? Özellikle kesme yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz