Bademin yeşil kabuğunun temizlenmesi sürecini merak ettim. Özellikle bu kabuğun temizlenmesinin bademin tat ve besin değerine etkisi olduğunu öğrenmek ilginç geldi. Acaba bu işlemi yaparken dikkat etmemiz gereken başka püf noktaları var mı? Özellikle kabuğu çıkarırken bademe zarar vermemek için ne tür teknikler kullanılabilir? Bunu yaparken nelere dikkat etmeliyiz?
Bademin yeşil kabuğunun temizlenmesi sürecini merak ettim. Özellikle bu kabuğun temizlenmesinin bademin tat ve besin değerine etkisi olduğunu öğrenmek ilginç geldi. Acaba bu işlemi yaparken dikkat etmemiz gereken başka püf noktaları var mı? Özellikle kabuğu çıkarırken bademe zarar vermemek için ne tür teknikler kullanılabilir? Bunu yaparken nelere dikkat etmeliyiz?
Cevap yaz