1 kg kabuklu antep fıstığından elde edilen iç miktarının 600-700 gram arasında değiştiğini okudum. Ancak bu miktarın, fıstığın türüne ve büyüklüğüne bağlı olarak değişebileceği belirtilmiş. Peki, sizce bu türün kalitesi, iç miktarını ne kadar etkiliyor? Ayrıca, işlenme şeklinin de önemli bir rol oynadığı söyleniyor. Kavrulmuş veya tuzlu fıstıklar arasında iç miktarında ne gibi farklar olabilir?
1 kg kabuklu antep fıstığından elde edilen iç miktarının 600-700 gram arasında değiştiğini okudum. Ancak bu miktarın, fıstığın türüne ve büyüklüğüne bağlı olarak değişebileceği belirtilmiş. Peki, sizce bu türün kalitesi, iç miktarını ne kadar etkiliyor? Ayrıca, işlenme şeklinin de önemli bir rol oynadığı söyleniyor. Kavrulmuş veya tuzlu fıstıklar arasında iç miktarında ne gibi farklar olabilir?
Cevap yaz