Pudingin üstünün kabuk tutmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Pudingin pişirilmesi sırasında sürekli karıştırmak gerçekten kabuk oluşumunu engelliyor mu? Ayrıca, pudingi ocaktan aldıktan hemen sonra streç film ile kaplamak iyi bir fikir gibi görünüyor, ama bu yöntemi denedikten sonra kabuk tutma sorununu tamamen çözebildiniz mi? Soğutma işlemi sırasında hava ile temasını kesmek için başka neler yapıyorsunuz? Yaptığınız pudingin kalitesi kabuk tutma sorununu etkiliyor mu? Ekstra süt ya da krema eklemenin sonuçlarını merak ediyorum; bu gerçekten işe yarıyor mu?
Pudingin üstünün kabuk tutmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Pudingin pişirilmesi sırasında sürekli karıştırmak gerçekten kabuk oluşumunu engelliyor mu? Ayrıca, pudingi ocaktan aldıktan hemen sonra streç film ile kaplamak iyi bir fikir gibi görünüyor, ama bu yöntemi denedikten sonra kabuk tutma sorununu tamamen çözebildiniz mi? Soğutma işlemi sırasında hava ile temasını kesmek için başka neler yapıyorsunuz? Yaptığınız pudingin kalitesi kabuk tutma sorununu etkiliyor mu? Ekstra süt ya da krema eklemenin sonuçlarını merak ediyorum; bu gerçekten işe yarıyor mu?
Cevap yaz