Kabuklu yer fıstığının hangi sıcaklıkta kavrulması gerektiği hakkında bilginiz var mı? Özellikle 160-200°C sıcaklık aralığının kullanılması öneriliyor. Bu sıcaklıklar, yer fıstığının lezzetini artırırken, farklı kavurma yöntemleri de mevcut. Sizce hangi yöntem en iyi sonucu verir? Fırında mı, tavada mı yoksa derin yağda mı kavrulmalı?
Kabuklu yer fıstığının hangi sıcaklıkta kavrulması gerektiği hakkında bilginiz var mı? Özellikle 160-200°C sıcaklık aralığının kullanılması öneriliyor. Bu sıcaklıklar, yer fıstığının lezzetini artırırken, farklı kavurma yöntemleri de mevcut. Sizce hangi yöntem en iyi sonucu verir? Fırında mı, tavada mı yoksa derin yağda mı kavrulmalı?
Cevap yaz