Evde kabuklu yer fıstığı kavurmanın yöntemlerini okudum, gerçekten çok faydalı bilgiler var. Fırında kavurma yöntemini denemek istiyorum ama 10-15 dakika boyunca karıştırmayı unutur muyum diye düşünüyorum. Tavada kavurma sürecinin daha hızlı olduğunu belirtmişsiniz, bu da ilginç geldi. Mikrodalga fırında kavurma yöntemi ise tam benim tarzım! 2-3 dakika içinde hazır olması çok pratik. Peki, hangi yöntemi denememi önerirsiniz? Hangi yöntemle daha lezzetli bir sonuç alırım?
Evde kabuklu yer fıstığı kavurmanın yöntemlerini okudum, gerçekten çok faydalı bilgiler var. Fırında kavurma yöntemini denemek istiyorum ama 10-15 dakika boyunca karıştırmayı unutur muyum diye düşünüyorum. Tavada kavurma sürecinin daha hızlı olduğunu belirtmişsiniz, bu da ilginç geldi. Mikrodalga fırında kavurma yöntemi ise tam benim tarzım! 2-3 dakika içinde hazır olması çok pratik. Peki, hangi yöntemi denememi önerirsiniz? Hangi yöntemle daha lezzetli bir sonuç alırım?
Cevap yaz