Domates kabuğundan salça yapmanın bu kadar faydalı ve lezzetli olduğunu öğrenince gerçekten çok heyecanlandım. Sizce de kabukların besin değeri bu kadar yüksekken, neden sadece etli kısımlarını kullanıyoruz? Salçanın yapımında dikkat edilmesi gereken noktalar arasında kabukların nasıl hazırlandığına dair verdiğiniz bilgiler de oldukça değerli. Peki, sizce hangi baharatlar bu salçaya en çok yakışır? Ayrıca, dondurucuda saklama yöntemi hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
Domates kabuğundan salça yapmanın bu kadar faydalı ve lezzetli olduğunu öğrenince gerçekten çok heyecanlandım. Sizce de kabukların besin değeri bu kadar yüksekken, neden sadece etli kısımlarını kullanıyoruz? Salçanın yapımında dikkat edilmesi gereken noktalar arasında kabukların nasıl hazırlandığına dair verdiğiniz bilgiler de oldukça değerli. Peki, sizce hangi baharatlar bu salçaya en çok yakışır? Ayrıca, dondurucuda saklama yöntemi hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
Cevap yaz