Domates kabuğunu soymak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Kaynar su yöntemini denedim ve gerçekten işe yaradı! Domateslerin üst kısmına 'X' şekli çizmek ve kaynar suya daldırmak kabukların kolayca ayrılmasını sağlıyor. Mikrodalga yöntemini de denemek istiyorum, çünkü hızlı bir çözüm gibi görünüyor. Fırın yönteminin de büyük miktarda domatesle çalışırken çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Dondurma yöntemini ise henüz denemedim ama doğal bir yol olduğu için ilginç görünüyor. Bu yöntemlerden hangisini denediniz ve hangisinin daha etkili olduğunu düşündünüz?
Domates kabuğunu soymak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Kaynar su yöntemini denedim ve gerçekten işe yaradı! Domateslerin üst kısmına 'X' şekli çizmek ve kaynar suya daldırmak kabukların kolayca ayrılmasını sağlıyor. Mikrodalga yöntemini de denemek istiyorum, çünkü hızlı bir çözüm gibi görünüyor. Fırın yönteminin de büyük miktarda domatesle çalışırken çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Dondurma yöntemini ise henüz denemedim ama doğal bir yol olduğu için ilginç görünüyor. Bu yöntemlerden hangisini denediniz ve hangisinin daha etkili olduğunu düşündünüz?
Cevap yaz