Kabuklu fıstık haşlamak gerçekten de lezzetini artıran ve sindirimini kolaylaştıran bir yöntem mi? Tuzlu su ile haşlama yönteminin bu kadar tercih edilmesinin özel bir nedeni var mı? Ben de fıstık haşlarken hangi yöntemi kullanmalıyım? Özellikle buharda haşlama ile tuzlu suda haşlama arasındaki farklar neler? Haşlama süresini neye göre ayarlamalıyım? Taze ve kaliteli fıstık bulmak her zaman mümkün mü?
Kabuklu fıstık haşlamak gerçekten de lezzetini artıran ve sindirimini kolaylaştıran bir yöntem mi? Tuzlu su ile haşlama yönteminin bu kadar tercih edilmesinin özel bir nedeni var mı? Ben de fıstık haşlarken hangi yöntemi kullanmalıyım? Özellikle buharda haşlama ile tuzlu suda haşlama arasındaki farklar neler? Haşlama süresini neye göre ayarlamalıyım? Taze ve kaliteli fıstık bulmak her zaman mümkün mü?
Cevap yaz